Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прийом з нагоди Дня працівників ГМК.

  18 липня о 13:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться святковий прийом з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Про це повідомили  у департаменті промисловості, підприємництва та  інвестицій Дніпропетровської міської ради. Під час заходу міський голова Іван Куліченко привітає запрошених працівників галузі, кращим з них вручить подяки  та почесні грамоти.
  За шість місяців темпи металургійного виробництва у Дніпропетровську зросли майже на 2% у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року. У січні-червні металургійні підприємства виробили 1 мільйон 118 тисяч тонн сталі, 484 тисячі тонни чавуну, 536 тисяч тонн прокату чорних металів, 330 тисяч тонн труб великого та малого діаметрів, зазначають у департаменті.
  На території міста працюють 9 великих та середніх підприємств металургійної галузі, які забезпечують понад 45% обсягів промислового виробництва міста. Виплата заробітної плати на підприємствах проводиться своєчасно і в повному обсязі. З січня по липень в цілому відбулося зростання середньої заробітної плати на 8,5%, з 3 тисяч 860 гривень до 4 тисяч 190 гривень, додають у департаменті
  Щорічно у третю неділю липня відзначається день працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Цього року свято припадає на 21 липня.