Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття регіональної навчальної програми в галузі державних закупівель.

   20 травня о 9.30 у готелі «PremierHotelAbri» (узвіз Калініна, 1) відбудеться відкриття регіональної навчальної програми в галузі державних закупівель. Про це повідомили організатори заходу – Проект Європейського Союзу «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС».
   Семінар відбудеться для представників місцевих контролюючих органів, спеціалістів з закупівель та громадських активістів. Серед доповідачів семінару представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, експерти Проекту.
   Регіональна навчальна програма в галузі державних закупівель проводиться з метою підвищення знань про сучасні аспекти державних закупівель та вдосконалення практичних навичок імплементації стандартів ЄС відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зазначають організатори.
   Проект Європейського Союзу «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» розпочав роботу наприкінці 2013 року. Його діяльність спрямована на підтримку розвитку систем державних закупівель і державної допомоги в Україні у відповідності зі стандартами ЄС. Проект працюватиме до листопада 2016 року.