Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття клубу дитячого плавання.

  3 липня о 10.00 на дитячому пляжі Комсомольського острова стартує клуб дитячого плавання. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Майстер-клас дітлахам покаже бронзовий призер Олімпійських ігор, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів Світу та Європи Андрій Сердінов.
  Клуб дитячого плавання на дитячому пляжі Комсомольського острова працюватиме щоденно окрім понеділка до 5 серпня. За цей час  дітей віком від 6 до 12 років безкоштовно навчатимуть технікам плавання та безпечному поводженню на воді. Заняття проходитимуть з 9.00 до 13.00, їх проводитимуть тренери Дніпропетровського інституту фізкультури та спорту, вони навчатимуть школярів молодших класів, які відпочивають у пришкільних таборах міста та вихованців дитячих будинків. Окрім того, віддати свою дитину до клубу дитячого плавання на відкритій воді може будь-хто з батьків, для цього необхідно заповнити на пляжі спеціальну анкету, там же лікар огляне дитину, зазначають в управлінні.
  Клуб дитячого плавання на Комсомольському острові працює з 2010 року. За цей час плавати навчились близько 10 тисяч дітей, додають в управлінні.