Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Юнацький турнір з плавання.

  25 червня о 14.45 у палаці водних видів спорту «Метеор» (вул. Макарова, 27 а) стартує Республіканський юнацький турнір з плавання на призи заслуженого тренера СРСР та України Олега Цвєтова. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників змагань заступник міського голови Ірина Зайцева.
  Республіканський турнір проводиться серед юнаків та дівчат 1999, 2000 та 2001 року народження. У змаганнях візьмуть участь команди з Дніпропетровська, Полтави, Енергодару, Запоріжжя, Харкова,  Кривого Рогу та збірна команди Грузії. Загалом до змагань долучиться 320 юних плавців, зазначають в управлінні.
  Республіканський турнір з плавання проводиться з метою популяризації плавання серед дітей, визначення рівня підготовки спортсменів, додають в управлінні.
  Олег Цвєтов – заслужений тренер СРСР та України  з плавання, працював у спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву з плавання спортивного комплексу «Метеор». Він підготував таких відомих плавців України та СРСР як Надію Ставко, Клавдію Студенникову, Олену Круглову та Дениса Завгороднього, зазначають в управлінні.