Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочистості Дня медичного працівника.

 13 червня о 13.00 у конференц-залі департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75а, 3 поверх) відбудеться урочисте засідання з нагоди Дня медичного працівника. Привітає медиків  міський голова Іван Куліченко. Про це повідомили у самому департаменті.
  На захід запрошені головні лікарі, заступники, завідувачі амбулаторій центрів первинної медико-санітарної допомоги, міського центру здоров’я, представники міської профспілкової  організації працівників охорони здоров’я. Найкращим з них будуть вручені подяки міського голови, подяки від департаменту охорони здоров’я міськради та облдержадміністрації. Після привітань для запрошених виступатимуть творчі колективи міста, зазначають у департаменті.
  У Дніпропетровську працюють 12 центрів первинної медико-санітарної допомоги, до складу яких входять 72 амбулаторії загальної практики сімейної медицини. В амбулаторіях центрів первинної медико-санітарної допомоги працюють 1 тисяча 106 лікарів (у тому числі 194 сімейних лікаря), які обслуговують 979 тисяч мешканців міста, додають у департаменті.
  День медичного працівника відзначається щорічно у третю неділю червня.