Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Олімпійський день бігу.

  1  червня о 10.00 на фестивальному майданчику центрального парку ім. Глоби стартує Олімпійський день бігу. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників спортивного свята заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У заході участь керівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, представники державних установ та громадських організацій, відомі спортсмени та тренери, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл, студентська молодь та любителі спорту — загалом понад 1 тисячу учасників. У програмі заходу легкоатлетичний пробіг в 1 милю( приблизно 1 тисяча 600 метрів), конкурс малюнків на олімпійську тематику,  турнір з шахів та шашокта показові виступи команди черліденгу, зазначають в управлінні.
  Організатори акції - Національний олімпійський комітет,  управління у справах молоді та спорту міської ради та федерація легкої атлетики.Олімпійський день  проходить в усьому світі на честь заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року).Захід проводиться з метою популяризації фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, додають в управлінні.