Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підведення підсумків міського конкурсу “Інтелект — Творчість — Успіх”.

  29 травня о 14.00 у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара (пл. Шевченко, 1) відбудеться урочиста церемонія підведення підсумків міського конкурсу “Інтелект — Творчість — Успіх” на кращу науково-практичну розробку за замовленням роботодавців та з актуальних проблем розвитку Дніпропетровська. Конкурс проводився серед студентів-старшокурсників, аспірантів та молодих науковціввищих навчальних закладів міста. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає переможців конкурсу міський голова Іван Куліченко.
  На захід запрошені ректори та проректори з науково-дослідної роботи вищих навчальних закладів міста, представники обласної та міської ради молодих вчених, керівники провідних організацій, підприємств, установ та бізнес-структур міста, представники Французького культурного центру «Альянс-Франнсез», студентська молодь.
  Цього навчального року у конкурсі взяли участь 2тисячі945студентів, науковою роботою яких керували 397 докторів та кандидатів наук. Захист 135фінальних робіт відбувся по8номінаціям: соціально-значимі проекти, сучасні технології енергозбереження, будівництво і архітектура,екологічні проблеми та шляхи їх вирішення,  техніка і виробництво,захист інтелектуальної власності, інноваційні проекти майбутнього. Експертна комісія та журі конкурсу обрали 68 робіт, автори яких отримають від роботодавців грошові премії та дипломи фіналістів, зазначають в управлінні.
  Міський конкурс “Інтелект — Творчість — Успіх” проводиться з 2002 року Дніпропетровською міською організацією роботодавців за підтримки управління освіти та науки міської ради під патронатом міського голови Івана Куліченка. Мета конкурсу — залучення студентської молоді до активної участі у науково-дослідній роботі,підвищення  престижності інтелектуальної праці, сприяння формуванню гідного кадрового поповнення для організацій, підприємств та бізнес-структур міста, додають в управлінні.