Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада Івана Куліченка щодо енергоефективної реновація школи №53.

  28 травня о 10.00 у середній загальноосвітній школі №53 (вул. Тополина, 35)відбудеться виїзна робоча нарада міського голови Івана Куліченка щодо реалізації проекту «Енергоефективна реновація школи №53». Про це повідомили в управлінні промислової політики та енергозбереження.  
 Зазначений проект реалізується Дніпропетровською міською радою разом з компанією  USAID «Реформа міського теплопостачання в Україні» і ТОВ «ДТЕК» у рамках державно-приватного партнерства по тепловій санації бюджетних установ. Зокрема, енергоефективна реновація школи передбачає реконструкцію внутрішніх інженерних мереж, установку вузлів регулювання теплового потоку, утеплення фасадів з використанням енергоефективних технологій і заміною вікон на енергозберігаючі металопластикові, заміну внутрішнього і зовнішнього освітлення тощо, зазначають в управлінні промислової політики та енергозбереження міської ради.
 Окрім школи №53 такі ж теплові санації планується провести у школі №122 та дитячому садку №299, які теж увійшли до пілотного проекту енергоефективної реновації. Проект фінансується коштом міського бюджету та компаніями USAID і «ДТЕК». Загальна вартість робіт по 3 об'єктах становить 8,4 мільйонів гривень. Цього року на реалізацію проекту з міського бюджету виділено 3,9 мільйонів гривень. Завдяки проведеним роботам енергоспоживання зазначених шкіл і дитячого садка зменшиться на 35-45%, додають в управлінні.