Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський велопробіг «Велодень-2013».

  25  травня о 10.45 від площі Леніна стартує щорічний всеукраїнський велопробіг «Велодень-2013». Про це повідомили в управлінні у справах молоді  та спорту Дніпропетровської міської ради.Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої
  У веломарафоні візьмуть участь більше тисячі велосипедистів з Дніпропетровська та області віком від  5 до 60 років. До них також долучаться співробітники велосипедного загону полку патрульної служби дніпропетровської міліції. Учасники велопробігу рухатимуться від площі Леніна через проспект К.Маркса, вулицю Сєрова, Набережну Леніна , Набережну Перемоги та Космічну до Тунельної балки. Реєстрація учасників з 9:00 на площі Леніна.
  З 12:00 у спортивно-розважальному комплексі «Лавина» (вул. Космічна, 20) почне працювати майданчик велотуристів та велорозваг. Там же відбудуться велогонки «Крос-Кантрі»,пісенний конкурс для вело-туристів, конкурс на  кращий велообраз, конкурс ретровелосипедів та інші конкурси і вікторини. Також всі бажаючі зможуть спробувати себе у показово-тренувальному міні-змаганні на слек-лайні (ходіння по натянутій стропі). По закінченню конкурсів відбудеться нагородження переможців велопробігу, зазначають в управлінні.
  Перший «Велодень» було проведено у Дніпропетровську у 2004 році. У 2007 році цей захід став Всеукраїнським. Цього року 25 травня окрім Дніпропетровська спортивне свято одночасно стартуватиме у Києві, Харкові, Черкасах, Одесі, Маріуполі, Сумах та ін.