Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський фестиваль плавання.

  23 травня о 17.00  у Палаці водних видів спорту «Метеор» (вул. Макарова, 27а) відбудеться фестиваль плавання. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Учасників фестивалю привітає заступник міського голови Ірина Зайцева.
  До участі у фестивалі долучаться 10 спортивних навчальних закладів міста, в яких діти займаються плаванням, серед них спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву «Метеор», «Міська дитячо-юнацька спортивна школа», обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Спартак», «Дитячо-юнацька спортивна школа №4» та інші. Загалом понад 400 учасників - вихованців та викладачів спортивних шкіл. У програмі фестивалю естафета з плавання, показові запливи юних плавців, їх тренерів і   дніпропетровських спортсменів - майстрів спорту з плавання та ін. Завершиться дійство нагородженням учасників фестивалю та переможців конкурсу «Я люблю плавання»,який проходить в рамках фестивалю, зазначають в управлінні.
  Міський фестиваль плавання проводиться вперше з метою популяризації плавання та здорового способу життя в цілому, зазначають в управлінні.