Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад.

  23 травня о 13.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться нагородження переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з основних предметів у 2012-2013 навчальному році та вшанування досягнень педагогів у Всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року – 2013» та «Вчитель-новатор». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Нагороджуватиме переможців міський голова Іван Куліченко.
  У поточному навчальному році Дніпропетровськ на Всеукраїнських предметних олімпіадах представляли 42 учні, з них 26 стали переможцями та призерами цих олімпіад, виборовши чотири І місця, чотирнадцять ІІ місць, дев’ять ІІІ місць. Учень Ліцею інформаційних технологій Федоряка Дмитро посів І місце в олімпіаді з основ інформатики та ІІ місце з фізики. Загалом найбільшу кількість призових місць (15) отримали учні Ліцею інформаційних технологій при Національному університеті ім. О.Гончара, гімназії № 3 Індустріального району (3), навчально-виховного комплексу № 100 Жовтневого району (2).
  На Всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року – 2013» у номінації «Інформатика» переможцем став учитель інформатики навчально-виховного комплексу №100 Євген Володимирович Мотурнак. Почесне ІІ місце та звання лауреата на Всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року – 2013» у номінації «Російська мова» посіла учитель російської мови та літератури навчально-виховного комплексу № 28 Наталія В’ячеславівна Пастушенко, зазначають в управлінні.
  Щорічно компанія «Майкрософт Україна» спільно з Національною академією педагогічних наук України та Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України проводить конкурс «Вчитель-новатор». Цього року з рекордної кількості проектів– 2тисячі 586, поданих українськими вчителями до участі у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель-новатор», за результатами голосування журі було обрано 10 переможців. Переможцем від Дніпропетровська стала Ольга В’ячеславівна Борисенко, вчитель інформатики спеціалізованої школи №55 із соціальним проектом «Комп'ютер, бабуся і я!». За два роки цей проектз ініціативи учителя інформатики та її учнів виріс у міський проект, у якому беруть участь вже понад 200 учнів в усіх районах міста. Завдяки автору проекту та юним педагогам  бабусі і дідусі опановують навички користувача комп’ютера, можуть працювати в Інтернет-мережі,додають в управлінні.