Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо роботи підприємств-постачальників тепла з боржниками.

  23 травня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція заступника директора комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» з питань збуту Володимира Яремаки щодо роботи з боржниками.
  Понад 850 заяв було подано з початку року до районних судів на злісних неплатників комунальним підприємством „Дніпропетровські міські теплові мережі”. Ці позови і заяви подані на стягнення понад  6 мільйонів гривень, повідомляють на самому підприємстві. Підприємство подає позови в суди на споживачів, які не сплачують за рахунками більше п'яти місяців. У період судового процесу, якщо боржник добровільно не погашає заборгованість,  суд направляє лист на виконання  судового рішення до відділу державних виконавчих служб районного управління юстиції.  На сьогодні підприємству дніпропетровці завинили 170 мільйонів гривень (з урахуванням боргів минулих років). 
  Комунальне підприємство „Дніпропетровські міські теплові мережі” експлуатує 241 котельню та 168 теплорозподільчих пунктів, які опалюють 60% території міста, зокрема 2 тисячі 492 житлових будинків, 56 лікувальних установ, 84 школи та 114 дитячих садків.