Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада міського голови щодо реконструкції приміщення для амбулаторії № 9.

   20 травня о 15.00 за адресою вул. Набережна Перемоги 94-а відбудеться виїзна нарада міського голови Івана Куліченко щодо реконструкції будівлі колишнього притулку «Надія» для розміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 9. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради.
   Для поліпшення умов надання медичної допомоги населенню, розширення площ та розділення потоків пацієнтів, у 2012 році розпочато реконструкцію будівлі колишнього притулку „Надія” по вул. Набережна Перемоги, 94-а для розміщення амбулаторії № 9 Центру № 4.  На виконання реконструкції у 2012 році з міського бюджету було виділено та освоєно 2 мільйони 460 тисяч гривень.  Зокрема, виконано  ремонт  мереж тепло та водопостачання, водовідведення, замінено мережі електропостачання та вентиляції, виконано внутрішнє перепланування приміщень, замінено вікна та частково вхідні двері. Розпочато оздоблювальні роботи та благоустрій прилеглої території, реконструкцію покрівлі, ремонт та утеплення фасаду будівлі, встановлення санітарно-технічного  та електрообладнання. Завершити реконструкцію будівлі заплановано у цьому році, на ці роботи у бюджеті міста передбачено 2 мільйони 848 тисяч гривень, зазначають в департаменті.
   До структурних підрозділів  комунального закладу „Дніпропетровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 4”  входять 9 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, які обслуговують доросле та дитяче населення Жовтневого району міста. У цей час амбулаторії № 7,8,9  Центру № 4 розташовані в одному приміщенні за адресою просп. Героїв, 22.  Амбулаторія № 9 Центру № 4 надає медичну допомогу понад 21 тисячі мешканців Жовтневого району міста, з них 4 тисячі діти. В амбулаторії № 9  працюють терапевти, педіатри, сімейні лікарі, акушер – гінекологи, хірург, фізіотерапевт, окуліст, отоларинголог та інші, додають у департаменті.