Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міські змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді.

  20 травня о 9.00 у селищі Черкаське (на матеріально-технічній базі 93-ї окремої механізованої бригади) відбудуться міські змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників змагань заступник міського голови Олена Лозенко.
  У програмі змагань стрільба з пневматичної гвинтівки по мішені, підтягування на перекладині, метання гранати на дальність, медична підготовка (виконання нормативів «Накладення первинної пов'язки» і «Накладення жгута»). Команда-переможець нагороджується перехідним Кубком пам’яті почесного громадянина міста, колишнього голови Дніпропетровської міської організації Товариства сприяння обороні України, учасника Великої Вітчизняної війни генерал-лейтенанта Івана Волівача, зазначають в управлінні.
  Міські змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів проводяться з метою формування у підростаючого покоління громадянської позиції,  підвищення рівня фізичної та психологічної підготовки учнівської молоді до служби у Збройних Силах України, розвитку зацікавленості у вивченні основ військової справи.