Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців любительських змагань з фігурного катання на ковзанах «Dnepr-ice-open- 2013».

 18 травня о 14.30 на Льодовій арені (вул. Набережна Заводська, 53) відбудеться підведення підсумків та нагородження переможців любительських  змагань з фігурного катання на ковзанах «Dnepr-ice-open- 2013». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міської голови Ірини Зайцевої.     
  У змаганнях візьмуть участь 166 спортсменів-любителів віком від 4 до 27 років. Вони змагатимуться в одиночному та парному  катанні, а також у спортивних танцях. На «Dnepr-ice-open- 2013» приїдуть учасники із різних куточків України, а саме із Києва, Харкова,  Полтави, Херсону, Кривого Рогу та ін. До участі у змаганнях долучаться також спортсмени із Москви. Переможців нагородять кубками, медалями та грамотами, зазначають в управлінні.
  «Dnepr-ice-open»  проводиться вперше  з метою популяризації зимових видів спорту. Організатор змагань – управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради та  міська дитячо – юнацька спортивна школа зимових видів спорту.