Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття X ювілейного Міжнародного фестивалю “Пісня на Біс”!

   8 травня о 12.45 у Палаці культури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту( вул.Лазаряна,2) відбудеться урочисте відкриття X ювілейного Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької вокальної творчості “Пісня на Біс”! Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників фестивалю заступник міського голови Ірина Зайцева.
   Цього року у фестивалі беруть участь вокалісти із Росії, Білорусії, Румунії, Македонії, Литви, а також всіх куточків України. Близько 400 дітей змагатимуться у номінаціях:естрадний вокал, академічний вокал, народна пісня, вокальний ансамбль, хорові колективи, дуети та тріо, зазначають в управлінні.
   9 травня з 12.00 у літньому театрі парку Т.Г. Шевченка проходитиме святковий концерт учасників фестивалю з нагоди 9 травня. 11 травня о 13.00 відбудеться закриття фестивалю та нагородження його учасників та переможців.
   Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької вокальної творчості “Пісня на Біс”! проводиться з метою розвитку музичного мистецтва, знайомства з традиціями національної культури, обміну ідеями, укріплення дружніх стосунків між учасниками фестивалю, зазначають в управлінні.