Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міська легкоатлетична естафета.

   9 травня о 15:30 від театру опери та балету стартує міська легкоатлетична естафета, присвячена 68-й річниці Перемоги. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Реєстрація учасників з 14.15 біля театру.
   У естафеті візьмуть участь школярі, студенти технікумів та вищих навчальних закладів міста, усього понад дві тисячі учасників. Учасники естафети пробіжать за маршрутом: Карла Маркса – вул. Леніна – вул. Набережна Леніна – центральний міст – поворот – вул. Набережна Леніна – вул. Половецького – театр опери та балету, зазначають в управлінні.
   Засновниками легкоатлетичної естафети є дніпропетровські ЗМІ, вони і нагороджуватимуть переможців. 34 телеканал нагородить команди школярів, 9 телеканал - команди вищих навчальних закладів, газета “Наше місто” - команди професійно-технічних училищ, газета “Днепр вечерний” - команди спортивних клубів, газета “Зоря” - команду, яка отримає абсолютну перемогу, зазначають в управлінні.
   Міська легкоатлетична естафета вперше була проведена за ініціативи видань “Зоря” та “Дніпровська правда” 25 жовтня 1944 року - у день визволення міста. Згодом її почали проводити 9 травня у День Перемоги над фашизмом.