Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Автомобільне шоу «Автослалом «Динамік-драйв 2013».

  14 квітня об 11.00 на Фестивальному причалі відбудеться автомобільне шоу «Автослалом «Динамік-драйв 2013». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід приурочено до Дня Дежавтоінспекції України.
  Брати участь у гонках можуть всі бажаючі, для цього необхідно заповнити анкету на сайті rally.dp.uaта надіслати заявку на участь на електронну пошту організаторів автослалому. Організатори зазначають, що це буде видовищний захід. Учасникам необхідно буде на швидкість по розміченому конусами майданчику виконувати  круті повороти і змійки. Автослалом проводиться на серійних автомобілях, тож переможцем може стати як учасник на вітчизняному автомобілі, так і володар новенького зарубіжного авто. Переможців гонок нагородять кубками, зазначають в управлінні.  
  Організатором автомобільного шоу «Автослалом «Динамік-драйв 2013» є автомобільний клуб«DynamicRallyTeam», Дніпропетровський обласний автомобільний клуб та Дніпропетровська міська рада.
  «Автослалом «Динамік-драйв 2013» проводиться для того, щоб привернути увагу громадськості до безпеки дорожнього руху та для поліпшення взаємин учасників дорожнього руху і працівників ДАІ МВС України, додають в управлінні.