Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський молодіжний форум «Я – громадянин України».

  28 березня о 12.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, сесійна зала) відбудеться відкриття Всеукраїнського молодіжного форуму «Я – громадянин України». Про це повідомили організатори заходу – всеукраїнський «Союз православних жінок». Привітає учасників форуму міський голова Іван Куліченко та Митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней.
  У роботі форуму візьмуть участь лідери молодіжних об’єднань та студентських активів з різних регіонів України, а також представники української православної церкви, організації ветеранів України та інших громадських організацій, національних общин і діаспор, викладачі вищих навчальних закладів. З-поміж іншого учасники форуму обговорюватимуть міжнаціональні відносини у молодіжному та студентському середовищі. Підсумком заходу стануть напрацювання практичних рекомендацій, направлених на профілактику міжетнічних конфліктів у молодіжному та студентському середовищі, зазначають організатори.  
  Всеукраїнський молодіжний форум «Я – громадянин України» проводить всеукраїнський «Союз православних жінок» спільно з Української православною церквою за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської міської ради.