Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ХХ турнір з плавання пам’яті заслуженого тренера України Анатолія Федоровича.

  26 березня о 12.45 у спортивному комплексі „Метал” (вул. Столєтова, 19 а) стартує ХХ Республіканський турнір з плавання пам’яті заслуженого тренера України Анатолія Микитовича Федоровича. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників змагань заступник міського голови Ірина Зайцева.
  ХХ Республіканський турнір з плавання проводиться серед юнаків та дівчат 2000 року народження і молодше. У змаганнях візьмуть участь команди з 6-ти міст України: Дніпропетровська, Полтави, Запоріжжя, Енергодару, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, зазначають в управлінні. 
  Республіканський турнір з плавання проводиться з метою увічнення пам’яті заслуженого тренера України Анатолія Микитовича Федоровича, популяризації плавання серед дітей, визначення рівня підготовки спортсменів, додають в управлінні.
  Анатолій Микитович Федорович – заслужений тренер України з плавання, працював у дитячо-юнацькій спортивній школі №4. Він підготував таких рекордсменів України та СРСР як Володимир Тимофеєв, Ігор Федорович, Борис Фельдман.