Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо проведення дитячо-юнацької баскетбольної ліги.

  26 березня о 10.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Макса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція заступника міського голови Ірини Зайцевої щодо проведення у місті дитячо-юнацької баскетбольної ліги. Прес-конференція відбудеться за участю голови федерації баскетболу Дніпропетровської області  Валерія Кондратьєва та представника федерації  Михайла Зайцева.
  Дитячо-юнацька баскетбольна ліга проходитиме у місті протягом квітня з метою популяризації баскетболу серед дітей та юнацтва, формування здорового способу життя серед молоді; підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я учнів; підготовки спортсменів до змагань; популяризації проекту «ЄВРОБАСКЕТ-2015» серед молоді. Змагання проводяться за віковими групами: група «А» - старший вік (1998 р.н. і молодше, хлопчики і дівчата); група «Б» - молодший вік (2002 р.н. і молодше, хлопчики і дівчата). До участі в змаганнях допускаються команди юнаків та дівчат навчальних закладів, ліцеїв, інтернатів та інші, що подали офіційну заявку, зазначають в управлінні у справах молоді та спорту міської ради.
  Дитячо-юнацька баскетбольна ліга проводиться згідно з офіційними правилами гри ФІБА. Команді - переможниці міської дитячо-юнацької баскетбольної ліги у кожній віковий групі присвоюється звання «Переможець міської дитячо-юнацької баскетбольної ліги», команда нагороджується кубком та дипломом Іступеня. Команди, що займуть II і III місця, нагороджуються кубками та дипломами відповідних ступенів. Фінальні ігри планується провести на СК «Мегарон», що є стимулом для школярів вийти на паркет великого ігрового комплексу, на якому грають спортсмени вищої Ліги чемпіонату України з баскетболу, додають в управлінні.