Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч з учасниками міжнародного автопробігу „Серце для сиріт”.

  25 березня о 10.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Макса, 75, біла зала) відбудеться зустріч заступника міського голови Олени Лозенко з учасниками міжнародного автопробігу „Серце для сиріт”, який проходить Україною.
  Автопробіг „Серце для сиріт” стартував 17 березня одночасно в 14 регіонах України і фінішує 24 березня у Дніпропетровську. Учасниками автопробігу є родини, у тому числі багатодітні, сім’ї, які вже мають досвід усиновлення дітей, представники громадських організацій. Автопробіг присвячений проблемі сирітства в Україні і проводиться з метою привернути увагу суспільства  до реальної соціальної трагедії, якою є сирітство, зазначають організатори.
  Ініціатором пробігу „Серце для сиріт” є благодійний фонд «Майбутнє дітям України», також участь у ньому приймають: міжнародна місія «Агапе», благодійний фонд «Мій дім» та фонд «Благодійність». Автопробіг є міжнародним, у грудні минулого року він пройшов у Білорусі, а восени планується його проведення на території  Молдови.