Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Четвертий благодійний концерт-акція «Жити завтра».

  22 березня о 19.00 у театрі російської драми ім. М. Горького відбудеться четвертий благодійний концерт-акція «Жити завтра» на підтримку онкохворих дітей. Захід проходить за підтримки Дніпропетровської міської ради. Про це повідомили організатори заходу.  Цього року в основі сценарію лежить казка Екзюпері «Маленький принц». Вперше у концерті беруть участь провідні драматичні артисти України - Михайло Мельник (театр «Крик»), Вікторія Білан Жилінська (Київський театр російської драми ім. Л. Українки), Сергій Детюк (Молодіжний театр «Камерна сцена»), актори Дніпропетровського театру російської драми: Валентина Батаєва, Неля Амутних, Євген Звягін, Валерій Зубчик, Олександр Пожарський. Також цього року акцію підтримують фіналісти телевізійного шоу «Україна має талант» брати Страхови, які працюють у жанрі еквілібр, зазначають організатори. Родзинкою концерту буде те, що у ньому візьмуть участь діти, які перемогли рак. Вони заспівають разом із вокалістами Вікторією Білан Жилінською, Зіною Чепою, Оксаною Шавкун, Юрієм Богуславським та тріо «SKlass».
  Окрім того, за словами організаторів концерту,  з 17.00 у фойє театру буде працювати ярмарок виробів, виготовлених дніпропетровськими майстрами. Гості концерту зможуть придбати в'язані іграшки, біжутерію, прикраси з полімерної глини, вироби з бісеру і солоного тіста, а також  декупаж. Виручені під час ярмарку кошти також буде направлено на лікування онкохворих дітей.
  Благодійний концерт-акція «Жити завтра» проходить у місті вже четвертий раз. За весь цей час у ньому  взяли участь багато відомих артистів України та Росії. Всі артисти і організатори концерту, обслуговуючий та технічний персонал даного проекту відмовляються від своїх гонорарів на користь онкохворих дітей. За всі попередні концерти було зібрано понад 200 тисяч гривень. На ці кошти було придбано багатофункціональні спеціалізовані медичні ліжка для відділення планової хірургії дитячої клінічної лікарні на вулиці Космічній, препарати  хіміотерапії, протигрибкові  ліки для дітей онкогематологічних відділень дитячої лікарні на Космічній, водяну баню для донорської крові,  холодильники, кондиціонери, спеціальні прилади для надточного дозування ліків та  ін, додають організатори.