Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Українсько-Американському ліцею у Дніпропетровску - 15.

15 березня  о 15.00 на базі Центру дозвілля Національного гірничого університету (пр. К.Маркса, 19, корпус 2) відбудуться урочистості з нагоди 15-річчя від дня заснування Українсько-американського ліцею. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олени Лозенко.  
   На свято запрошені ліцеїсти, педагоги, випускники ліцею минулих років, батьківська громадськість, керівники ліцеїв міста. Під час урочистостей педагогів та учнів ліцею буде нагороджено почесними грамотами та дипломами.
  Українсько-Американський ліцей при Національному гірничому університеті було засновано в 1997 роціяк навчальний заклад нового типу.Діяльність ліцеюбазується на принципах гуманізму і націлена на поглиблене вивчення основ фундаментальних дисциплін з використанням українських та американських технологій викладання. Профільні предмети: математика, українська та англійська мови.
   Викладання здійснюється українською та англійською мовами. Крім обов’язкових загальноосвітніх дисциплін навчальний план ліцею передбачає блок економічних дисциплін (основи економіки, маркетинг, основи підприємницької діяльності), блок культурно-освітніх дисциплін (культура та мистецтво людства, психологія людських стосунків, основи екології), індивідуальні консультації з базових дисциплін за вибором. Навчальний процес у ліцеї забезпечують висококваліфіковані вчителі ліцею та  професорсько-викладацький склад НГУ. Англійську мову у ліцеї вивчають за двома програмами.Імідж ділової людини формують спецкурси «Історія світової культури», «Театральне мистецтво», «Етикет», «Психологія людських стосунків», зазначають в управлінні.