Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Заслужена нагорода Олександра Шпіньова.

    15 березня о 13.00  у Дніпропетровському коледжі технологій та дизайну (пров. Ушинського, 3)  відбудеться нагородження голови міського та обласного методичних об'єднань викладачів та керівників фізичного виховання, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України  Олександра Шпіньова  медаллю « За заслуги перед містом». Нагородження приурочено  з нагоди його 75-річчя. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Почесну нагороду вручить  заступник міського голови Ірина Зайцева.
    Олександр Шпіньов є новатором багатьох форм та методів фізичного виховання, взятих для практичного примінення в навчальних закладах області та України. Так в коледжі значна  увага приділяється студентам , які за станом здоров'я віднесені до  спеціальних медичних груп. Створені учбові групи, в яких навчаються студенти з порушенням слуху, які практично всі займаються у спортивних секціях та успішно виступають не тільки в Україні, а й за її межами, зазначають в управлінні.
    За успіхи у праці Олександр Шпиньов неодноразово нагороджувався грамотами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України. За високі досягнення у спорті та фізичному вихованні Олександру Шпіньову присвоєне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України». Він нагороджений почесними грамотами Міністерства освіти та науки України, має подяки міського голови Івана Куліченка, додають в управлінні.