Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання Міської художньої ради.

  8 лютого о 14.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради  (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться чергове засідання Міської художньої ради. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  На засіданні будуть розглянуті проекти нових меморіальних форм, які планується встановити у місті - це пам’ятний знак Герою Радянського Союзу Михайлу Панікасі на ж/м Тополя, меморіальна дошку на фасаді залізничного вокзалу до 70-х роковин початку насильного вивезення мирного населення з території окупованого Дніпропетровська та скульптурна композиція літературному герою Коту Василю з вірша “Кот Василий, где ты был?” на честь 100-річчя автора, нашого земляка видатного поета Олексія Крилова у міському дитячому парку Л.Глоби, зазначають в управлінні.
  Міська художня рада створена як консультативний орган при міській раді і діє на громадських засадах. До складу ради входять провідні діячі культури та мистецтв міста Дніпропетровська.