Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо діяльності молодіжної ради при міському голові.

  7 лютого о 10.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція начальника управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради Руслана Буленка щодо проведення виборів Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові VІ скликання. Прес-конференція відбудеться за участю голови  Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові Романа Товмашенка.
  Дніпропетровська молодіжна рада при міському голові була створена у 2000 році як консультативно-дорадчий орган для реалізації державної молодіжної політики та активізації участі молоді у соціально-економічному житті міста. У своїй діяльності молодіжна рада сприяє створенню соціально-економічних, правових та організаційних умов для життєвого самовизначення, інтелектуального, фізичного розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу.
  Головними завданнями молодіжної ради є: координація роботи молодіжних громадських організацій, органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів, що діють на території міста; виявлення та залучення соціально-активної молоді до реалізації молодіжної політики у місті; попередня оцінка та підготовка висновків у вигляді рекомендацій стосовно рішень міської ради та її виконкому, розпоряджень міського голови з питань молодіжної політики. Для реалізації своїх завдань молодіжна рада має 8 постійних комісій, між якими розподілені основні функції ради: з питань регламенту, депутатської роботи та етики; з питань зовнішніх зв’язків; з питань розвитку молодіжної науки; з питань соціальної роботи; з питань розвитку студентського самоврядування; з питань спорту та туризму; з питань культури; з питань працевлаштування молоді.