Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч з художником Нікасом Сафроновим.

  1 лютого о 9.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч міського голови Івана Куліченка з російським художником Нікасом Сафроновим в рамках проведення у Дніпропетровську виставки художника «Ибранное».
  2 лютого о 10.00 у Дніпропетровському художньому музеї (вул. Шевченка, 21)  відбудеться відкриття персональної виставки робіт художника Нікаса Сафронова під назвою «Избранное». До уваги глядачів будуть представлені понад 80 робіт, серед яких натюрморти, портрети, пейзажі, сюжетні композиції сюрреалістичного характеру. Виставка триватиме до 17 березня  зазначають організатори.
  Нікас Сафронов — сучасний російський художник. Сьогодні основна частина його робіт знаходиться у приватних зібраннях, а також у музеях Росії та Європи. Західними колекціонерами придбано понад 800 його картин. Серед володарів робіт Нікаса Сафронова  такі зірки як Софі Лорен, Ален Делон, Жан-Поль Бельмондо, Дайана Росс, Мадонна, Михайло Горбачьов, Микита Михалков та інші.