Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Круглий стіл щодо впровадження електронного офісу послуг для підприємців.

 31 січня о 14.30 у центрі підприємництва Дніпропетровської міської ради (просп. Газети «Правда», 42, 5 поверх) відбудеться засідання «круглого столу» щодо впровадження пілотного проекту «Віртуального офісу електронних послуг для підприємців Дніпропетровської області «Відкрита влада» та впровадження з 1 січня 2013 року податку на нерухомість. Про це повідомили в управлінні  регуляторної політики та підприємництва  департаменту міської ради.
  До участі у засіданні круглого столу запрошено керівників місцевих та регіональних органів влади,  Державної податкової служби у Дніпропетровській області,  членів координаційної ради з питань розвитку підприємництва міської ради, представників місцевої галузевої ради підприємців – учасників ринку нерухомості, приватних нотаріусів та  керівників підприємств малого і середнього бізнесу міста.
  Бажаючих взяти участь у засіданні круглого столу просимо направляти  заявки  e-mail: [email protected]. або за тел../факсом: 726-33-25, зазначають в управлінні.
  Засідання круглого столу проводиться в рамках реалізації міської Програми розвитку малого і середнього підприємництва. Тільки за 2012 рік в рамках програми було проведено 87 заходів, у яких взяли участь близько 3,5 тисяч осіб-підприємців, додають в управлінні.