Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо перевірок з дотримання правил благоустрою.

  8 січня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція заступника начальника комунального підприємства “Управління контролю за благоустроєм міста” Михайла Огнєвого щодо перевірок з дотримання правил благоустрою та штрафів за їх порушення.
  За 2012 рік спеціалісти підприємства склали 813 протоколів щодо адміністративних правопорушень. 60% із загальної кількості протоколів складені за розклеювання інформаційної продукції на парках, будинках, електричних опорах та незадовільний санітарний стан прилеглої території, 30% - за проведення земляних робіт без необхідних узгоджень та несвоєчасне вивезення твердих побутових відходів і 10% - за невідновлення благоустрою після проведення земляних робіт, зазначають на самому підприємстві.
  Протоколи складені на фізичних осіб та посадових осіб підприємств, організацій, установ, які порушили правила благоустрою. Складені протоколи передані до адміністративної комісії для нарахування штрафів, які у подальшому зараховуються до міського бюджету, додають на підприємстві.