Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

13-ий Всеукраїнський фестиваль солдатської пісні «Афганський вітер».

  22 грудня  о 13.00 у культурно-спортивному комплексі «Шинник» (вулиця Героїв Сталінграду, 118-а) відбудеться 13-ий Всеукраїнський традиційний фестиваль солдатської пісні «Афганський вітер». Захід відвідає міський голова Івана Куліченка.
  Цього року у фестивалі беруть участь 3 творчих колективи із Новомосковська, Дніпропетровська, Криму та 2 сольних виконавці. Зокрема, виступить Володимир Стецький із Кривого Рогу, який на минулих фестивалях підкорив публіку грою на скрипці. Також порадує глядачів давно відомий бард із Києва, кавалер двох орденів Червоної Зірки, лауреат багатьох міжнародних конкурсів В'ячеслав Купрієнко. Спеціальний гість фестивалю – духовий оркестр 194 понтонно-мостового загону, зазначають у міському об'єднанні ветеранів Афганістану.
  Організовано фестиваль Дніпропетровським  міським та обласним об’єднанням ветеранів  Афганістану за підтримки міської та обласної влади, а також Українського союзу ветеранів, додають у міському об'єднанні ветеранів Афганістану.  
  На сьогодні у Дніпропетровську мешкає  понад 2 тисячі 500 учасників бойових дій в Афганістані, понад 150 інвалідів афганської війни та 62 родини воїнів, загиблих під час виконання інтернаціонального обов’язку в Афганістані, повідомляють у міському об'єднанні ветеранів Афганістану.