Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч міського голови Івана Куліченка з переможцями міжнародних змагань з воркауту.

  18 грудня о 10.30 у приміщенніДніпропетровськоїміської ради (просп. КарлаМаркса, 75, біла зала)відбудеться зустріч міського голови Івана Куліченка з переможцями  міжнародних змагань з воркауту «Кубок націй». Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Очільник міста особисто вручить спортсменам подяки міського голови.
  Змагання з воркауту «Кубок націй» проходили 8 грудня у Москві. Україну представляли 6 спортсменів, 3-є з них із Дніпропетровська. Загалом, у змаганнях взяли участь 5 команд із 7 країн. Учасники змагалися у командному конкурсі та за індивідуальною програмою, боролись за першість і капітани команд. Найкращим в індивідуальному стилі був дніпропетровець Євген Кочерга, він підтягувався на одній руці з 24-кілограмовою гірею у зубах. За результатами змагань українці переграли команду Росії на 1 очко та стали переможцями, зазначають  в управлінні.
  Воркаут — сучасний молодіжний напрямок, направлений на розвиток фізичних та розумових параметрів людини. Заняття та тренування воркаутом проходять переважно на свіжому повітрі. При цьому можна використовувати практично все, що дозволяє виконувати вправи на розвиток свого тіла. Найпопулярнішими є турнік та бруси, але це можуть бути й древа, паркани, різні металеві конструкції, стіни, парапети. Опорою можна використовувати навіть тіло товариша.