Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Круглий стіл щодо впровадження віртуального офісу електронних послуг.

  18 грудня о 10.00  в управлінні регуляторної політики та підприємництва департаменту  Дніпропетровської міської ради (просп. Газети Правди, 42) відбудеться засідання круглого столу» на тему: «Впровадження «Віртуального офісу електронних послуг Дніпропетровської області «Відкрита влада»». Про це повідомили в самому управлінні.
   У засіданні круглого столу візьмуть участь депутати Дніпропетровської міської ради, члени координаційної ради з розвитку підприємництва міста, керівники громадських об’єднань міста.
    Круглий стіл проводиться в рамках реалізації програми розвитку малого і середнього підприємництва у Дніпропетровську та Регіональної програми інформатизації «Електронна Дніпропетровщина». Головною метою спільного проекту є підвищення ефективності, якості та прозорості видачі документів дозвільного характеру органами виконавчої влади та місцевого самоврядування відповідно до європейських стандартів, зазначають в управлінні.  
    Віртуальний офіс представляє собою систему веб-порталів: зовнішній веб-портал для суб’єктів господарювання та внутрішній веб-портал для електронної взаємодії дозвільних центрів і дозвільних органів. Зареєструвавшись в особовому кабінеті на зовнішньому веб-порталі Віртуального офісу суб’єкти господарювання міста та області вже до кінця цього року зможуть отримувати: повну інформацію про всі дозвільні центри, дозвільні органи та дозвільні документи області (порядок надання, регламент, перелік документів тощо); інформацію про хід розгляду справи; електронну консультацію уповноваженого представника дозвільного органу. Електронна взаємодія дозвільних центрів та дозвільних органів через внутрішній веб-портал значно підвищить ефективність їх роботи та скоротить терміни видачі результату заявнику, додають в управлінні.