Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінал ІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу естрадно-циркового мистецтва «ЯСКРАВА АРЕНА».

  16 грудня о 13.00 у Дніпропетровському державному цирку відбудеться фінал та гала-вистава ІІ Всеукраїнського відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу естрадно-циркового мистецтва «ЯСКРАВА АРЕНА», який проходить за підтримки міського голови Івана Куліченка. Про це повідомили організатори заходу -  Дніпропетровська громадська організація «Яскрава країна». На гала-виставу, присвячену Дню Святого Миколая, запрошені вихованці дитячих будинків, школярі міста.
  Фестиваль-конкурс  естрадно-циркового мистецтва «ЯСКРАВА АРЕНА» проходить з 14 по 16 грудня. Позмагатися у майстерності за звання найкращого на професійній арені зібралися  25 циркових колективів з різних куточків України та Росії, серед них як досвідчені колективи зі званням «народний» та «зразковий», так і новачки. Учасники змагалися у наступних номінаціях: повітряна гімнастика, партерна гімнастика, жонглювання, акробатика, клоунада, еквілібристика та дресирування твари. Деякі учасники продемонстрували свої творчі доробки у вигляді шоу-номерів – поєднання різноманітних циркових жанрів на основі естрадної хореографії, зазначають організатори.
  Усі учасники отримають нагороди та сувеніри від організаторів та партнерів фестивалю. Переможець фестивалю отримає Гран-Прі.