Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч представників міської влади зі слухачами університету третього віку.

  15 грудня о 8.30 у палаці студентів Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля (вул. Набережна Леніна, 18) відбудеться зустріч представників департаментів, управлінь та служб міської ради зі слухачами університету третього віку за темою: “Соціально-економічний розвиток Дніпропетровська: стан та перспективи”. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  Новий навчальний рік в університеті  третього віку розпочався 20 жовтня. Цьогорічними слухачами університету стали понад 400 людей похилого віку. Заняття проводяться на двох факультетах – економічному та гуманітарному. Зі слухачами Університету працююють 21 викладач  із 9 кафедр університету ім. Альфреда Нобеля. За бажанням можна одночасно навчатися на обох факультетах. Зокрема, на економічному факультеті вивчають різні аспекти економічного розвитку України, питання функціонування підприємств та установ, менеджменту, реклами, товарознавства тощо. На гуманітарному факультеті - аспекти культурного та духовного життя людини, соціальну та практичну психологію. У практику роботи університету входять зустрічі керівників різних управлінь та служб міської ради зі слухачами університету, під час яких обговорюються питання щодо стану та перспектив соціально-економічного, культурного розвитку Дніпропетровська , зазначають в управлінні.
  Курс навчання завершиться 20 квітня 2013 року. Саме тоді слухачі отримають сертифікат про закінчення університету.
  Університет третього віку заснований на базі Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля у 2009 році відповідно до протоколу між Дніпропетровським університетом ім. Альфреда Нобеля та Дніпропетровською міською радою. За цей час навчання там пройшли понад 800 слухачів, найстаршому з них 92 роки,  додають в управлінні.