Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч з працівниками науково-виробничого підприємства «Дніпротехсервіс».

  12 грудня о 10.00 у приміщенніДніпропетровськоїміської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч міського голови Івана Куліченка з працівниками науково-виробничого підприємства «Дніпротехсервіс». Найкращих працівників цього підприємства очільник міста  нагородить грамотами та подяками.
  Науково-виробниче підприємство «Дніпротехсервіс» створене 1992 року, сьогодні воно керує науково-виробничою групою «Дніпротехсервіс». Основними напрямками діяльності групи є ракетно-космічна техніка, машинобудування, підземна інфраструктура та ін.
  ПАТ «Дніпроважмаш», який входить до підприємства «Дніпропротехсервіс» є учасником державної програми з проектування та виробництва ракетно-космічного комплексу для космодрому в Бразилії. В рамках цієї програми 2012 року ПАТ «Дніпроважмаш» створило випробний полігон для відпрацювання наземної частини космічних ракетних комплексів. Цей полігон буде використовуватися для проведення комплексного сумісного відпрацювання агрегатів  і систем наземного  устаткування, а це у свою чергу забезпечить підготовку до пуску ракетоносіїв з космодрому в Бразилії.
  18 грудня  науково-виробничому підприємству «Дніпротехсервіс» виповнюється  20 років.