Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття мистецького проекту "Графічні техніки".

  5 грудня о 16.00 у музеї «Літературне Придніпров’я» (пр. К.Маркса, 64) відбудеться урочисте відкриття мистецького проекту «Графічні техніки» Дніпропетровської дитячої художньої школи № 1. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід проводиться в рамках виставки-конкурсу учнівської майстерності вихованців художніх шкіл Дніпропетровська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Полтави, Кременчука, Херсону.
  Формат проекту побудований на різномаїтті графічних технік: гравюри (естампу); малюнку, виконаного в техніках графітного олівця, туш-перо, сепії, в техніці пастельного малюнку, акварельного живопису та гуашевими фарбами. Відвідувачі виставки  зможуть поспілкуватись із провідними фахівцями України в галузі мистецької освіти, отримати професійну інформацію, зазначають в управлінні.
  Родзинкою проекту є те, що колекцію зі 160 графічних робіт супроводжуватимуть музичні етюди юних віртуозів  Дніпропетровської музичної школи № 6 з програмою «Від класики до джазу». Це дозволить в яскравій емоційній формі споглядати за витворами юних майстрів. Виставка «Графічні техніки»  працюватиме упродовж місяця, додають в управлінні.