Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дитячо-молодіжний форум «Погляд молоді на історію та сучасність міста».

  5 грудня о 14.00 міському палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги, 5) відбудеться дитячо-молодіжний форум «Погляд молоді на історію та сучасність міста». Захід проходитиме в рамках відзначення  180-річчя від дня народження Почесного громадянина Дніпропетровська Олександра Поля та Дня місцевого самоврядування. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників форуму міський голова Іван Куліченко, він вручить подяки  педагогам-методистам позашкільної освіти за особистий внесок у розвиток учнівського самоврядування.
  Зокрема, у роботі форуму візьмуть участь делегації учнівського активу від районів міста, дитячо-молодіжні громадські організації, позашкільні заклади, вихованці воєнного ліцею, вихованці дитячих творчих колективів та Малої академії наук. У програмі заходу з-поміж іншого презентація тематичних проектів від  представників учнівського самоврядування  районів міста, презентація  громадських  ініціатив молодіжних організацій, обговорення пропозицій учнівської молоді  щодо подальшого розвитку співпраці органів місцевого самоврядування та студентської молоді з шкільним активом та Парламентом дітей і молоді міста, зазначають в управлінні.
  Організаторами дитячо-молодіжний форуму «Погляд молоді на історію та сучасність  міста» є управління освіти та науки Дніпропетровський міської ради, міський методичний центр,  міський Палац дітей та юнацтва, Парламент дітей та учнівської молоді  м.Дніпропетровська, ради лідерів органів учнівського самоврядування навчальних закладів міста.