Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Стартує міський тур конкурсу «Учитель року – 2013».

  4 грудня о 9.00 на базі школи  №31(вул. Фабрично-Заводська, 22) стартує міський тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Цього дня конкурс розпочнеться з номінації «Інформатика». У цій номінації візьмуть участь 11 вчителів інформатики з різних шкіл міста, вони захищатимуть власний педагогічний досвід на аукціоні ідей «Злет творчого натхнення», підтвердять свій професіоналізм при розв’язуванні задач, а також продемонструють свої знання з дидактики, педагогіки та психології. Конкурсні уроки учасники проведуть 5 та 6 грудня, зазначають в управлінні.
  Цьогорічний конкурс «Учитель року – 2013» пройде за номінаціями: інформатика, іноземна мова (французька) – 11-12 грудня на базі спеціалізованої школи №126, фізика - 18-19 грудня на базі спеціалізованої школи № 129 та № 21, музичне мистецтво - 20-21 грудня – на базі спеціалізованої школи № 67, російська мова   - 25-26 грудня на базі середньої загальноосвітньої школи №21 
За результатами міського туру конкурсу будуть визначені переможці, які візьмуть участь в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013». Завдання конкурсу - виявлення і підтримка творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків, додають в управлінні.