Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття Міжнародного турніру з бадмінтону пам'яті Костянтина Вавілова.

   29 листопада о 13:00 у спортивному залі стадіону «Метеор» (вул. Макарова, 27 А) відбудеться урочисте відкриття Міжнародного турніру з бадмінтону пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, майстра спорту міжнародного класу з бадмінтону Костянтина Васильовича Вавілова, який активно розвивав Спортивну дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву з бадмінтону. Про це повідомили в управлінні  у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Учасників турніру привітає заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У змаганнях візьмуть участь близько 70 найсильніших  бадмінтоністів з усіх куточків України. Змагатимуться вони парами, зазначають в управлінні.
   Відкриття турніру об'єднане зі святкуванням 40-річчя Спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з бадмінтону ім. С. К. Вавілова. За роки існування школа виховала понад 200 майстрів спорту СРСР та України. Вихованці спортивної школи неодноразово захищали честь України на Олімпійських іграх.
   1 грудня о 10:00 відбудуться фінальні ігри.
   Костянтин  Васильович Вавілов — заслужений  працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту міжнародного класу з бадмінтону, двохразовий володар Кубку Європи, 32-х разовий Чемпіон СРСР, 42-х разовий Чемпіон України. Свою трудову діяльність Костянтин Вавілов розпочав у 1970 році у спортивному комплексі «Метеор» старшим тренером. З 1986 року протягом 23-х років був директором СК «Метеор», головою Дніпропетровської міської громадської організації «Спортивний клубу «Метеор».