Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття Кубку України з Кіокушин карате.

   24 листопада о 14.00 у спортивному комплексі «Метеор» (вул. Макарова, 27а) відбудеться відкриття Кубку України з Кіокушин карате. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Учасників змагань привітає заступник міського голови Ірина Зайцева. Чемпіонат також відвідають Почесний президент Національної федерації Кіокушин карате, заслужений тренер  України Станіслав Близнюк та Президент Російської Національної організації Кіокушин карате-до Олександр Іпатов.
   У  змаганнях візьмуть участь 440 спортсменів із України та Росії,наймолодшому учаснику змагань 9 років, найстаршому – 47. Дніпропетровськ представлятимуть 46 спортсменів, зазначають в управлінні.
   Переможці чемпіонату отримають дипломи, медалі й кубки і право виступати на  Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті Світу, повідомляють в управлінні.
   Нагородження переможців відбудеться о 19.00.
   Організатори змагань – Державна служба молоді та спорту, Національна федерація   Кіокушин карате, Дніпропетровська обласна федерація Кіокушин карате ІКО-1 та управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.