Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Висадка зелених насаджень у школі №117.

  15 листопада о 12.00  на подвір’ї середньої загальноосвітньої школи №117 (вул. Передова, 800а) відбудеться висадка зелених насаджень в рамках благоустрою території школи. Про це повідомили в Амур-Нижньодніпровській районній раді. До акції долучаться учні та вчителі школи, а також її перші випускники, серед яких і міський голова Іван Куліченко
  Зокрема, цього дня на території закладу до його 50-річного ювілею буде висаджено понад 70 дерев( берези, клени, горобини, дуби, ясени) та близько 150 кущів (форзиції, барбариси та ін.), зазначають у райраді.
  До нового навчального року у школі №117, яка цього року відзначає своє 50-річчя, було проведено капітальний ремонт. Зокрема, замінено покрівлю та вікна будівлі;  утеплено стіни, дах, стелі підвалу; реконструйовано ґанок; відремонтовано спортивну залу та харчоблок; капітально відремонтовано підлогу коридору І та ІІ поверхів; замінено внутрішню систему опалення, а також зовнішні  та внутрішні електромережі, світильники; улаштувано автоматичну пожежну сигналізацію, додають у райраді.