Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо відзначення Дня студента.

   13 листопада об 11.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція начальника управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради Руслана Буленка щодо відзначення у Дніпропетровську Дня студента.
   В рамках відзначення Дня студента, управлінням у справах молоді та спорту заплановано проведення низки святкових заходів:  20 та 21 листопада відбудуться півфінальні ігри відкритого міжвузівського чемпіонату КВН «Кавун — 2012». У півфінальних іграх візьмуть участь 8 команд КВН, що представляють вищі навчальні заклади Дніпропетровська.
   З21 по 25 листопада у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара пройде ХІV міжнародний фестиваль студентських театрів „Театральна сесія”, на якому будуть представлені спектаклі молодіжних театральних колективів не лише з Дніпропетровська, а й з інших куточків України та країн близького зарубіжжя, зазначають в управлінні.
   У Дніпропетровську 13 державних вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації та 22 заклади I-II рівня акредитації, у яких навчаються близько 93 тисяч студентів. Сьогодні близько 21 тисячі студентів Дніпропетровська мешкають у гуртожитках, яких у місті 84. У 154 студентських сім’ях (обидва члена сім’ї - студенти) виховуються 123 дитини, додають в управлінні.
   Щорічно 17 листопада в Україні відзначається День студента.