Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференці щодо надання послуг підприємством “Міські комунальні платежі”.

   8 листопада о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція директора комунального підприємства “Міські комунальні платежі” Ігоря Шевченка щодо надання послуг комунальним підприємством.
   Комунальне підприємство "Міські комунальні платежі" Дніпропетровської міської ради працює з 2001 року з метою поліпшення обслуговування споживачів житлово-комунальних підприємств,  підвищення платіжної дисципліни, а також для координації та організації роботи міської програми „Автоматизація комунальних платежів”.
   Серед основнихнапрямків роботи підприємства є: автоматизація процесів нарахувань плати населенню за житлово-комунальні послуги; організація прийому банківськими установами та Укрпоштою комунальних платежів за комунальні послуги з використанням Муніципальної карточки; організація роботи «Єдиного вікна» при районних управліннях праці та соціального захисту населення для оформлення населенню субсидій за спрощеним порядком;ведення баз даних картотек паспортних столів тощо, зазначають на самому підприємстві.