Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський голова привітає працівників соціальної сфери.

        2 листопада о 14.00 в Аерокосмічному центрі (просп. Гагаріна, 26) відбудуться урочистості до Дня працівників соціальної сфери. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради. Привітає запрошених з їх професійним святом міський голова Іван Куліченко.
       На захід запрошені понад 500 осіб, які працюють у міських закладах соціальної сфери, ветерани та пенсіонери соціальної сфери, представники громадських організацій. Кращим із них будуть вручені подяки міського голови. Після привітань для соціальних працівників виступатимуть творчі колективи міста.
        У Дніпропетровську у закладах соціальної сфери працюють понад 2,5 тисячі осіб, більшість з них — жінки.  Щоденно вони піклуються про своїх земляків в управліннях праці та соціального захисту населення міської та районних у місті рад, територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг), міському центрі соціальної допомоги, міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, пенсійному фонді, районних центрах зайнятості, відділеннях виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань  України, фонді загальнообов’язкового соціального страхування.  
       День працівників соціальної сфери відзначається щорічно у першу неділю листопада. Указ про започаткування свята підписав Президент України у 1999 році.