Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті стартує VIII етап програми з плавання серед молодших школярів.

        24 жовтня о 12.00 на базі спортивного комплексу  „Метал” (вул. Столєтова, 19-а) стартує
 VІІІ етап програми з плавання серед учнів молодших класів (2-4 класи). Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
       Цього дня майстер-класи школярам дадуть вихованці спортивної школи “Зевс”, яка працює при СК “Метал”. Зокрема, вони продемонструють запливи вільним стилем, на спині, а також показову комбіновану естафету на воді, зазначають в управлінні.
       Загалом до занять з плавання залучені школярі загальноосвітніх шкіл № 6, 42, 77. Вони тренуються у басейні спортивного комплексу  „Метал” (школи №6 та 42), а також у басейні Індустріального коледжу (школа №77). Усього ж у програмі з плавання беруть участь близько 300 школярів.
       Тренери навчатимуть дітей плаванню упродовж трьох місяців (24 заняття). В кінці етапу діти складуть екзамен і покажуть чому вони навчилися. Усі школярі отримають грамоти та значки „Я вмію плавати”, зазначають в управлінні.
       Програма з плавання серед учнів молодших класів стартувала у 2007 році. З того часу вже проведено сім етапів, під час яких навчилися плавати понад 7,5 тисяч дітлахів. Деякі з них і донині продовжують тренуватися у спортивних секціях.