Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Рочаток нового навчального року в Університеті третього покоління.

  20 жовтня о 8.30 у палаці студентів Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля (вул. Набережна Леніна, 18) розпочинається новий навчальний рік в Університеті третього покоління. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає цьогорічних слухачів університету з новим навчальним роком міський голова Іван Куліченко.
  У новому навчальному році слухачами Університету стануть понад 400 людей похилого віку. Заняття проводитимуться на двох факультетах – економічному та гуманітарному. Зі слухачами Університету працюватиме 21 викладач  із 9 кафедр університету ім. Альфреда Нобеля. За бажанням можна одночасно навчатися на обох факультетах. Зокрема, на економічному факультеті вивчатимуться різні аспекти економічного розвитку України, питання функціонування підприємств та установ, менеджменту, реклами, товарознавства тощо. На гуманітарному факультеті - аспекти культурного та духовного життя людини, соціальну та практичну психологію. Курс навчання завершиться 20 квітня 2013 року. Саме тоді слухачі отримають сертифікат про закінчення університету, зазначають в управлінні.
  Університет третього віку заснований на базі Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля у 2009 році відповідно до протоколу між Дніпропетровським університетом ім. Альфреда Нобеля та Дніпропетровською міською радою. За цей час навчання там пройшли понад 800 слухачів, найстаршому з них 92 роки, додають в управлінні.