Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ігри ? фіналу чемпіонату КВН “КаВуН-2012”.

  16 жовтня о 18.00 в актовій залі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (вул. Чернишевського, 24 а) стартують ігри ? фіналу відкритого міжвузівського чемпіонату команд КВН “КаВуН-2012”. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Ігри проходитимуть також 17 та 18 жовтня о 18.00.
  У 20-му сезоні чемпіонату візьмуть участь 27 команд із 16 вищих навчальних закладів не лише Дніпропетровська, а й Донецька, Дніпродзержинська,  Кременчуга, Запоріжжя, Кривого Рогу, Луганська. За результатами ігор  ? фіналу будуть визначені 10 найкращих команд, які візьмуть участь в іграх ? фіналу і продовжать боротьбу за головний приз чемпіонату — право представляти Дніпропетровськ на щорічному Міжнародному фестивалі КВН “КиВиН”, який традиційно проходить у Сочі, зазначають в управлінні.
  Організаторами чемпіонату є  управління у справах молоді та спорту  міської ради, Дніпропетровська молодіжна рада при міській раді та театр КВН ДГУ.
  Відкритий міжвузівський чемпіонат команд КВН “КаВуН” проводиться з 1992 року. За цей час у чемпіонаті взяли участь понад 230 команд КВН. Для багатьох із них чемпіонат став стартом для подальшої кар'єри у КВНі, додають в управлінні.