Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття спортивного майданчику для занять «WorkOut».

  10 жовтня о 15.00 на базі стадіону Вагоноремонтного заводу (пров. Універсальний, 1а) відбудеться урочиста церемонія відкриття спортивного майданчику для занять «WorkOut». Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  З 14.30 до 15.30 на місці проведення заходу відбудеться спортивне свято «Веселі старти», у якому візьмуть участь чотири шкільні команди, а також відкрите тренування з неолімпійського ігрового командного виду спорту - регбі.
  Воркаут — сучасний молодіжний напрямок, направлений на розвиток фізичних та розумових параметрів людини. Заняття та тренування воркаутом проходять переважно на свіжому повітрі. При цьому можна використовувати практично все, що дозволяє виконувати вправи на розвиток свого тіла. Найпопулярнішими є турнік та бруси, але це можуть бути й древа, паркани, різні металеві конструкції, стіни, парапети. Опорою можна використовувати навіть тіло товариша.
  На Дніпропетровщині рух «WorkOut» об'єднав понад 2,5 тисяч людей. На Чемпіонаті Світу з «WorkOut», який проходив у Ризі, дніпропетровські спортсмени посіли І та ІІ місця, зазначають в управлінні.