Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнська військово-патріотична пейнтбольна гра «Битва за Дніпро».

  15 вересня о 10.30 на183 кілометрі траси Дніпропетровськ-Кривий Ріг відбудеться урочисте відкриття всеукраїнської військово-патріотичної  пейнтбольної гри «Битва за Дніпро». Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної  та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровскої міської ради. Військово-патріотичну гру приурочено до 69-річниці звільнення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників.
  На захід  запрошені  ветерани Великої Вітчизняної війни, у тому числі і учасники форсування Дніпра та вихованці дитячих будинків. В урочистому відкритті будуть задіяні військовослужбовці внутрішніх військ  та учні  ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.Представники 25 окремої Дніпропетровської  повітряно- дисантної  бригади продемонструють присутнім свої професійні навички в показовому  виступі,а  учасники  історично-пошукової організації «Пошук- Дніпро» сюжетно-реконструкційну інстоляцію епізодів військових дій  часів війни. Окрім цього на майданчику лунатимуть пісні воєнних років у виконанні агітбригади та  буде представлена виставка військової техніки минулих років.Для всіх присутніх працюватиме польова кухня,  зазначають у департаменті.
  Загалом, у грі візьмуть участь понад 300 учасників. Серед них любителі пейнтболу із Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя, Донецька, Жовтих Вод, Кривого Рогу та Дніпродзержинська. Також на військово-патріотичну гру завітають гості із Росії, а саме Сочі та Бєлгорода, додають у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної  та оборонної роботи і з  питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровскої міської ради.